1 / 2

Anna brändillesi maku!

Toteutamme täysin toiveiden mukaan chilikastikkeen, chilisinapin tai vaikka chilihillon jossa voit vaikuttaa niin makuun, vahvuuteen ja koostumukseen. Teemme teille myös täysin räätälöidyn etiketin jolla brändinne on esillä mitä maukkaimman tuotteen kera.

Kaikki tuotteet ovat artesaani menetelmin toteutettuja, 100% Suomessa tehtyjä.

 • Kimanttia -Chilikastike

  Se kaikkein kovin jääkiekko -podcast Suomessa. Elävälle änärinippelitiedon maisterille -Antti Mäkiselle ja ex- NHL superstaralle Kimmo "Kime" Timoselle tehty timanttisen maukas Kimanttia chilikastike ”all
  around” käyttöön.

  Kimanttia Podcast 
 • Radio City - Soosi

  Radio City Soosi on rouhea kumarrus rock ´n rollille ja parhaalle meiningille. Makuhermoja hivelee hillomaisen tuhti ja pehmeä puolukka-chilikastike joka lävähtää sieluusi kuin Panteran levynkannet. Soosi ei voi ostaa.

  Radio City 
 • Sonata Arctica - Howling Fire

  Power-metalli suuruudelle, laulu & soitinyhtye Sonata Arcticalle teimme fanituotteen jossa maistuu pohjoisen puolukat ja tujua suomalaista sisua. Chilikastiketta voi ostaa heidän omasta verkkokaupasta. It´s Howling Fire.

  Sonata Shop 
 • Ruka Pipolätkä

  Kaveriporukka, pakkassäässä pelatut pipolätkät hyvällä huumorilla höystettynä.

  Kotiin päästyä, kylmä juoma ja lämpöisen uunileivät, ripauksella omaa chilikastiketta. Siitä on upea talvipäivä tehty.

  Ruka Pipolätkä 
 • Ensiferum - Gods of Fire

  Sri. Parviainen, Ensiferumin rumpali - on todellinen chilipää ja tämän johdosta melodisen death-metallin konkarit päättivät tehdä oman, erittäin vahvan, mutta moniulotteisen chilikastikkeen joka kantaa nimeä Gods of Fire!

  Ensiferum site 
 • Moves - Chinappi

  Moves Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva sähkömoottoreihin ja vaihteisiin erikoistunut yritys. Moves halusi tehdä asiakkaitaan varten mahtavan chili-sinapin, jotta laadukkuus näkyy ja maistuu myös arkityön ulkopuolella.

  Moves Oy 
 • Moves - Chilikastike

  Moves Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva sähkömoottoreihin ja vaihteisiin erikoistunut yritys. Moves halusi tehdä asiakkaitaan varten maukkaan ja jokaiseen suuhun sopivan chilikastikkeen. Lopputulos on 10+.

  Moves Oy 
 • Jokerit-13

  Jokerit-13 on jääkiekkojoukkue ja he ovat lähdössä Kanadaan pelimatkalle parin vuoden päästä. Ilman muuta halusimme tukea juniorijoukkueen matkaa ja tekaisimme heille mitä maistuvimman chilikastikkeen varainkeruu tuotteeksi. Cama!

  Jokerit-13 
 • Bleximies

  Bleximies -chilikastike on Olutravintola Janolle - 10 vuotiaan taipaleen kunniaksi toteutettu, mango-överillä ja keskivaffalla potkulla varusteltu joka paikan chilisoosi! Tämän maisteluun sopii pieni pikkusuolainen tai vaikka reilu satsi kebabia.

  Olutravintola Jano 
 • #TelineKeisari

  Sisältää luonnetta, makua ja vahvaa lämpöä. TelineKeisarin oma chilikastike.

  "Kuten hienoin teräs joutuu käymään läpi kuumimman tulen. ..Joutuu ihminenkin kokemaan ajoittain elämän poltteen.
  Kaikki tulee kuitenkin menemään aina jotenkin.

  #TelineKeisari elämänmakuinen soosi.

  Tarkkateline Oy 

Oma chilituote teille?